Tuesday, December 20, 2011

OH!! jangan la annoying sangat

salam..

hah..entry nasehat ok..

ok cmni, da 2x cik oggy kna sound 'bodoh' kt orang yang sama. tengok pada perwatakan beliau ini, semua 

tak jangka yang she is toooooooooo annoying...

lagi tua dari cik oggy, lagi matang la kot..supposed to la... tapi memang unexpected sgt..

jauh panggang dari microwave..., ',' hhahaa..

characteristics beliau...

bertudung besar

berbaju besar

tak pakai jean, haram katanya..

buat ini, ckp haram,,,

buat itu cakap haram...


tapi!!!!bila diri sendiri buat, tak de lak ckap haram..

MANUSIA..mmg mcm ni..kuman seberang laut china selatan, besar je nampak..

gajah cik oggy yang dok landing atas katil cik oggy tu, tak pulak dia nampak...

ok..

nape cik oggy geram sgt ng dia???

  1. dia tetiba nk masuk cmpur dalam group assignment cik oggy yg langsung tak melibatkan beliau  pon..tetiba sound direct ckp cik oggy tak buat keje???aduyai, nape la perlu ada manusia cenggini neh??
  2. tadi, cik oggy g bilik dia atas urusan ng budak bilik dia (see, tak de kena mngena ng dia pom)..masa tuh dia dok bce kumen kt FB sal poltik pe..then ttbe tnye cik oggy " kalu dah undi, nanti awak nk undi ape....then cik oggy yg xpernah sius ni ckp la [ AFundi akademi fantasia] zaaaaaaaaaaaap dia ckp cik oggy bongok..okes,,sentap..tapi masih berlagak biasa... pastu dia do ckp la sal BN ng PAS..then cik oggy ckp saya DAP..  Terus dia ckap " ko ni memang bodoh"..aiyoooo aci, wa gurau je, nape nk take sius...

hurm,,pe nk jadi la..kak, bawa lah berubah..da bnyk kali sy dengar cite org tak puas hati ng aka..xpe 

la..doakan kamu berubah..


dan cik oggy bkn lah baik sgt, tapi maseh mnjga tatasusila bercakap dan besenda gurau....


peace !!! hahahahahha






da tulis entry gni, mcm cool dah ng budak itu....good blogger..good..



tatataataaaaa

Sunday, December 18, 2011

Bluberry Cheese Cake by me

olla..saje aku nak nunjuk aku dah pandai wat cheese cake..hahah..mcm good3 saja..kahkahkah sooooooooooo poyo...

ok..aku hari tu ng rajin nye aku amik resepi kat tenet...sbb aku suka sgt la mkn kek bnda alah ni..so, aku ng ank buah aku pom mengeksperiemnkan wat kek..hhahha,,,

dan ini hasilnya..



nampak buruk, tapi sedap..hahahahhahaha (N_N)


sape nak tempah bulih la yer..keh3....

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...