Stat Counter

Thursday, January 19, 2012

UiTM Dihatiku

salam..ni 1st entry for my blog this year!!yeah..busy exam..

and tadi last paper for Professional Practice untuk budak part 6 uitm degree QS..maka, dengan berakhirnya paper tadi, maka dengan rasminya saya telah tamat pengajian Bachelor Degree in Quantity Surveying UiTM..

saya bersama UiTM hampir lima tahun..
2007 kat UiTM Seri Iskandar Perak, buat diploma. three years there.. a lot of best memories there(Knowing Mr A.I-kekasih yang tak dianggap- 3tahun belajar sana, final sem baru kenal.) miss uitm perak sooooooooooooo much...
annexe 1 fspu~ tempat aku bljar


tahun 2010, konvo. pejam celik pejam celik rasa macam kejap sangat.
zaman konvo 2010


tadi my roomate play lagu UiTM dihatiku..sayu je bila dengar setiap bait2 lirik lagu ni [pesal tacim aku ni]..


....watikah yang kumiliki kan ku semat di hati,
 janjiku pada pertiwi untuk menabur bakti,
kusempurnakan seikhlas hati......

sedih rasa. tapi aku tahan je..cool beb, wa jiwa kental..hehhehe ;(..dalam hati da banjir dah...tggu bantuan nak pindah pusat banjir je ni.

now..aku meniti hari-hari terakhir di UiTM Shah Alam ni..sayu, hepi sume ade..JAKUN pon ade jugak. yala bila junior tanya 

tipah Junior : kak eira, macam mane ye nak cari buku kat library tu. tipah tak reti la..kat sekolah dulu cari ngan mata je, ni nak guna kmputer..tipah tak taw...

aku senior : oh..senang je...masuk library, pastu amik matrix card, bg kat petugas kat ctu..suh dia tolong carikaan..heheh..[i pon xreti la..i anti library]

hahhah..memang tak la nak tanye aku library ni...
yang paling best keJAKUNan aku...

  1. tak semua fakulti UiTM Shah Alam ni aku taw..aku taw Fakulti Senibina, Perancangan dan Ukur (FSPU) shj..sebab tu fakulti aku..
  2. fakulti aku belaja...naik bukit tonggek ;]
  3. aku tak reti nak masuk library maha canggeh kat menara tu..
  4. aku tak taw taman tunku fauziah
  5. aku tak pernah naik bas UiTM dalaman.
  6. aku tak taw nak apply stiker moto [dat y moto aku selalu hidden je]
  7. dan banyak lagi kejakunan aku yang malu nk citer..
  8. AKU TAK PERNAH PERGI DEWAN AGONG TUANKU CANSELORI (DATC) yang baru tu..okeh aku jakun...
that y, ingat esok nak pusing2 UiTm ni dulu..;]

hahah..aku tak jakun..cuma aku baik..tak suka buang masa..hahahahahahhahaha


i lagi..

AKU TAK PERNAH SAMPAI I-CITY DEPAN U AKU NI..

okeh..babai....

I LOVE UiTM

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...