Friday, February 24, 2012

ucaplah secara berhemah....

assalamualaikum wbt..

tgh hari sume....

da lame tak updat cik belog yang udah bersawang ni..maklumlah, idea bnyak, tapi malas lg bnyk..hehehhe:p

ok..merujuk kepada perkara di atas, (skema siot)....

ok..semalam, ad annual dinner kat company aku kerja ni.. dekat restoran pearl oriental, Bukit jalil..teme ore..

[op kos aku lari tema la..jeans, baju putih, tudum hitam, kasut biru)hahha..

ok..aku bukan ad-hoc for that event, so aku tak taw pape untuk registration. tapi aku ni yg baik hati nk tulung cik receiptionist opis aku ni....so. bila da tersilap ckit. boleh plak dia tengking aku " bape kali nak cakap,  caea awak same je ng kawan awak sebelah tu." kata beliau..

n aku selaku jr.qs up cket dr dia pom jwb " eh, org nk tlg ni cukup baik taw!!!'''

sgt kasar ketika itu..

ok..moral of the story. in case nk tgur org, tgur la cara berhemeh..ape perasaan anda kalu org tengking anda??sekian...

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...