Stat Counter

Thursday, March 8, 2012

saya nak tudung bawal


ok...saya nak join this segmen saya nak tudung bawal..
ni first time masuk segemn ni..beforeni tgok je..nk cube try test tengok syok ke tak main benda alah ni..
kalu sesape nk join, om join..ngee...

Sughak ko TEH

Assalamualaikum TEH FATIHAH.. sayo hagahk awok sehat la.. sayo bbena rindu la ko awok..ngelah sayo jupo awak gak maso bekwoh umoh awok mulo ah..pah tu gak, almo benar dah la taok nampok awok..

awok,..
awok inngak dop maso mulo-mulo kito kenal??oloh haok mek N g pat saya...dah la mulo2 tu ghoyak KFC..sayo g la hak depey koleh sayo. tapi awok nge mek N g KFC lain..siye ko awok nk keno g pat sayo..

maso d KFC tu, sayo ingak key awok ni jenih senyak jaj,,tok seko la awok lacak jogok...pah kito pom gi bilik sayo..

maso tu key sayo kelik dulu nge saing sayo ita, gi kaik woh pauh kat unit koleh..pah kito pakak make colek dale bilik sayo..habih bau woh pauh..

pah pado tu kito g mukul gamba kat depey kolej sayo..mujur ado pat comey..meh2 i-city dah...


pah pado tu, kito pom dok meseh sokmo..duo puluh pak je..meh2 ggewe dah..haha..nakal la....pah saya g ambik awok bilik ng muto sayo..kito rempit g pasa male..pah lewat sikik sebak kolej awok ado operasi hambak beghok...rindu eh..sayo tengoh sengih ni tulih sughak ni...

pahtu, sayo g ghumoh awok g amik pendrive..maso tu ghayo aji..oloh la..jale nak g ghumoh awok tu sghupo nak explorace..sengek keto sayo masuk lube selisih...pah nak kelik tu, nyo wat tol lepah nak undur keto, padohal keto kacil jah..hahha...nyo ngaih ko depey ghumoh awok..malu la...


pah tu lamo kito tok jupo...dale bule duo baghu ni la jupo sebak g ghumoh awok bekwoh kakok awok...
teh,,sayo haghak hubunge kito ni sapa bilo2 la walapong awok nikoh bghanok pinok..

sebuk kato nikoh, saloh ko awok lambat nikoh, jange sedih laa...sayo nikoh dulu deh...????hahahhaah...

ngelah kkali, sayo nok ucap trimo kaseh la sebak sudi jadi saing sayo, kosi suko duko nge sayo sapa ado 'budok tu' jeleh nah..hhehehheh..

timo kasih awok..

Wednesday, March 7, 2012

Maseh belum berkimia..

tu adalah luahan hati saya bekerja disini...

Interior Design Contractor yg pemes emes d key Ell ni belum lagi membuka jiawa kau.. Aku admit that aku memang suke ID..but...................disini belum aku temukan kimia..

memang sgt beza ng QS aku bljr..Post Show, Pre Show??kejadah tu???? aku masih lagi mencari ape yang patut aku buat,,


aku harap sgt dapat kembali ke Construction World aku tu....

#da mula kurang campuran kimia ng ID


n pagi tadi. my dad call..ask me either aku interested tak kerja kat Kelate with his friend yg sangat la kebetulan mencari junior QS.....

aku minat!!ingin di CAPSLOCKkan yang AKU MINAT....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

and this is the right time untuk aku penuhi janji untuk jauh ng budak tu..

tq...


[baca ng perasaan sayu dan syahdu  je]


Thursday, March 1, 2012

TIPS CHANTEK MACAM INDON..

hahah..tajuk tak boleh go on langsung...
pernah tak dengar orang cakap

#" apeasal la kao pakai cmni??dah macm indon dah"

#"gila kau. muka sebijik macam indon"

[lupa bagi salam lagi...]

perna tak??mesti pernah punya..sebab, aku pernah kena tgur gitu..siap cakap muka jawa lagi..ngek kot...wa kelantan tegar kot..

okeh..pada pandangan aku la. indon neh terbahagi kepada dua....
1. Pelakon indi\on a.k.a INDON SINETRON
2. Indon pkerja cleaner, buat banguna etc..

okeh..now berbalik pada tajuk..tips untuk chantek macam INDONESIA punye org..as we know INDONESIAN are mostly beautiful manusia..hahahha...

so.. jangan risau gundah delana...

jika ada orang mengatakan kamu macam indon..maka...


Berbanggalah wahai kalian semua..kembangkan idong mu sekembang mungkin,,sengeh kan gigimu selebar mungkin....jangan muram lagi durja...katakan saja..


"TERIMA KASIH..SYA MEMANG CHANTEK PON..MACAM MARSHANDA KAN???"


kasih muntah sama mereka..

ok..sebenarnya tips ni untuk mengelakkan kita dari rasa down..sebab tak semua ornag mempunyai pandangan yang sama..well, cantik is subjective ok...jangan fikir yang mekap tebal2, pakai baju mahal tu cantik..and tak jugak buruk..sebenarnya ianya atas penilaian sendiri..sekian terima kasih..

;P

COMPLETELY UNCOMFORTABLE

wahh..sejak akhir akhir ni saya punya tajuk n\banyak in ENglish..bagus cik oggy..keep it up..tajuk tu sebab "eh pernah tak rase tak selesa ng pakaian you all??"

opss..lupa bagi salam..assalamualaikum[perlu ke salam kat paragraph 2] pape je la..
soalan tadi..jawab lima miniy dari sekarng..bapak lama nk jawab soalan tu..ok. 2 saat..cepat gile...

ok.tak pyh jawab la..senang ckit..hahhahaha..

hari ni, aku nyesal der pakai skirt datng opis...[entry brutal kali ni]

nyesal der..pagi2 bangun tengok skirt tergantung..kemeja dah iron..ish..bagus tu..macam taw je wa mls nk iron hr ni..
so wa pakai je..wa da telek kt depan cermin..memangtak masyuk pom, tapi wa tak kesah..hahah..malas punye pasal..
ok wa engta tak de la org nak tgur..tapi hampe..

"uduh la awak pakai cenggitu"

ayok..
nk cover line punye sal, cakap je "laa..tak kan baru taw uduh..memang da lame kot"..
ok wa sentap sbnrnye...

argh...tak kesah la...tgh hari ni balik umah tukar baju..hahahahaha....

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...