Stat Counter

Friday, February 28, 2014

Bride to Be

Waahahah..Tajuk tak boleh naka blha.. Bride Tp Be...


Oh by the way ingat nak buat lagi satu blog bride to be.. ye lah nak conteng journey activities before wedding.. untuk tatapan anak cucu nanti.... nak tulis diary rasa macam old school sangat... so keputusan nya, saya nak campur adukkan blog ni ng blog B2B tuh.. boleh kan???

(boleh je sebab ni mu blog and bukan ada yang baca pun,,)


PENGUMUMAN!!!!!



SEJAK BILA RAJIN MENAIP NI???


SEJAK HARI INI :)


Ok bye...



p/s: tak best

biar hati berbicara

"Mengapa mudahnya hatimu mendua?"


1St line ayat patah hati. Hehe. Well siapalah kita nak nafikan benda yang dirancang tapi tak jadi. 0k kita buang cerita sedih


SETELAH KAU PERGI AKU MENDAPAT LEBIH BAIK DARIMU

demi kasih sayang

Holla. Setelah hampir setahun blog ini sunyi besawang. Akhirnya 28 feb 2013 sy rajinkan diri

oh sbnrnya tajuk tak ada kena mengena dgn entry,


entry ni just mcm homewarming saja.

Tata

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...