Stat Counter

Wednesday, July 4, 2012

Islam itu Mudah dan Tidak Membebankan.

Assalmualaikum.. morning semua..


Argh fresh je rasa hari ni datang keje..Kenapa??sebab semalam saya cuti..heheheh..

So hari ni bangun pagi gosok gigi cuci muka pakai sabun...hehehehe..

then siap siap pakai baju kompeni..tengok jam masih awal..baru pukul 8 pagi..

then nak ambil masa untuk ke opis agar tak terlalu awal baje macam nak jadi straff terbaik of the year tu memang tak la kan, so saya on tibi kecik size 12 inci lubang hidung lembu..amik remote tehn cari channel best..

TV3 waaaaaah!!!!!!!!!!!RAHMAT EKAMTERA La..dia pakai jubah..hurm, lately ramai je retis Malaysia dah hijrah ke arah yang lebih baik.hehehhe..ALHAMDULILLAH..


Rahmat tu tadi pakai jubah hitam, katanya nak amalkan sunnah Rasulullah S.A.W and dia nak promoto album baru dia yang berkonsepkan ketuhanan..

Pastu dah habis je pasal rahmat tu, tukar TV9 plak..tengok PESAN ATOK..heheheh..rancangan untuk kanak-kanak (harus lah untuk saya yang baru menginjak dewasa ni)hehehhe...


Tadi ada adik beradik. Lelaki. Kecil.. Comel. Pakai jubah. Ketayap..Alahai kiutnya kau budak, macam nak gigit je pipi tu...

Sirang nama Abdul Rahman (5 tahun), dan sorang lagi Abdullah (3Tahun)...APe dorang buat kat rancangan tu??


AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!


Budak yang tiga tahun tu hafaz surah Taba...

Walaupun sebutan tidak begitu jelas, tapi saya sangat la terpegun bagai meniti jambatan emas..aish...leleh air lir dilap dengan tudung..hehehhe...


Dan ucapan kepada mereka.semoga berjaya..


akak saaaaaaaaaaaaayang adik chomel..(tetibe akak)hehheh


nota kaki tanpa cagu : Doa saya moga bakal anak saya soleh dan solehah mcm aii..erk???

Monday, July 2, 2012

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...