Stat Counter

Tuesday, March 26, 2013

Addicted To Green Apple

Salam guys!!!!

 Pergh tajuk tak leh blah.. Nak jugak tajuk in English...huhuhu..

Well, as usual..aku ni meme la pelik sangat.. Bukan ape, saje nak mempelbagaikan kelainan diri aku...




Aku tak tahu la kenapa aku tak boleh telan sebiji buah epal hijau  atau ape jenis epal la.. Aku tak suka makan buah epal.. Entah la, aku rasa macam tak lumah jah aku kunyah benda alah itu.. Aish...

One day, aku gitaw kat a friend of me that aku ni tak makan epal, and she said 

`Ox aloh la.. kampung molep mung tok make epal`

Then aku jawab la ` Kampung gaponyo, masalahnyo, durian pon aku tok make jgop`..hehhehe


tapi kan, aku tak tahu la kenapa aku ni tersanagt lad ADDICTED to GREEN APPLE punya bau.. hehhe...
and op kos la the best perfume is DKNY Be Delicious yg kala ijau tuh... bau sangat la semerbak..

heheh..

and disebabkan aku ni tak bulih nak telan kalu makan apple hijau tuh, aku pon amik inisiatif lain untuk mendapatkan segala zat epal hijau yang memang da pemes dengan :

zat besi, magnesium, potasium, kalsium, soldium, vitamin C, vitamin A dan vitamin B serta merupakan sumber serat yang mudah larut. Kita digalakkan memakan epal bersama dengan kulitnya kerana sebahagian kandungan vitamin C terletak di bawah kulitnya.

Aku buatkan nya jus.. pelik pulak.. Bulih pulak aku telan...hehhe...


Then segala bagai barangan berbau epal hijau pasti mendapat perhatian aku. Pencuci lantai pun aku nak jugak yang epal hijau.. Berebut ng mak aku yang lebih sukakan bau LAVENDER..hehhehe...





 dan aku sedang mencuba untuk belajar memakan epal hijau.. aishh...
 

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...