Friday, February 28, 2014

Bride to Be

Waahahah..Tajuk tak boleh naka blha.. Bride Tp Be...


Oh by the way ingat nak buat lagi satu blog bride to be.. ye lah nak conteng journey activities before wedding.. untuk tatapan anak cucu nanti.... nak tulis diary rasa macam old school sangat... so keputusan nya, saya nak campur adukkan blog ni ng blog B2B tuh.. boleh kan???

(boleh je sebab ni mu blog and bukan ada yang baca pun,,)


PENGUMUMAN!!!!!



SEJAK BILA RAJIN MENAIP NI???


SEJAK HARI INI :)


Ok bye...



p/s: tak best

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...