Stat Counter

Friday, February 28, 2014

Bride to Be

Waahahah..Tajuk tak boleh naka blha.. Bride Tp Be...


Oh by the way ingat nak buat lagi satu blog bride to be.. ye lah nak conteng journey activities before wedding.. untuk tatapan anak cucu nanti.... nak tulis diary rasa macam old school sangat... so keputusan nya, saya nak campur adukkan blog ni ng blog B2B tuh.. boleh kan???

(boleh je sebab ni mu blog and bukan ada yang baca pun,,)


PENGUMUMAN!!!!!



SEJAK BILA RAJIN MENAIP NI???


SEJAK HARI INI :)


Ok bye...



p/s: tak best

No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...