Stat Counter

Tuesday, November 22, 2011

cubit je kalu main jahat

ehem..test2 suara 1..2 ..1..2..ok..

saje test suara ni..serak ckit tengok bola malam td walaupun tengok kat bilik tV kt kolej je..heheh...semangat bola..siap pakai jersi HArimau Malaya ag tu mlm td..
tengok bola ng bebudak pompuan memang menguji deria pndenagara. pak hasbullah ckp ape pon xdengar sbb ramai sgt nk take over tmpat pak bullah tuh..bising yang amat...

herm pasal game mlm td aku sgt la xpuah hati ng player indon tu..suka sgt jatoh,,,cmne ler lah main bola kalu stamina xkuat... :P

jentik sikit dah jatuh..wei...stop la blakon tu..xpon, ko quit je mai bola, g screen test jd pelakon sinetron 7000 episod..hahahahah...

yang tak tahn tu asik plyer kita je yg dpt yellow card..aiseh..ni refree kena suap ke hapE???kalu ak jadik player msia, akan ku cubit jee sep2 indon tuh...geram..

haa,,kita blkon nk tlg angkat, then cubit perot sama dia..refree tak nmpak punye la..

hurm ckp sal bola, tak sah la kalu bebudak pompuan ni gile bangat sama itu Apex..hahha..aku herm, bulih la..setakat atas padang sahaja...yg dia nye privacy mls nk amik taw..

bajet lak bebudak pmpuan ni pangggil apex B????MIE???YOE?????uwek...nyampah aku...

anyway thank to all the player sbbbg mas kt msia..caya la....


ok bye..

(penutup kurang ajar ckit ye :) )hehehe

2 comments:

teh o beng said...

apex my cyg ucuk ucuk..hahahaha :P

Mrs | Mr. AniK said...

meme ucuk pom..ucuk banga...

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...