Friday, June 22, 2012

Jumaat yang tak best

Assalamualaikum wbt..


jumaat tak best.. ye sangat tak best,,,banyak sangat tekanan kerja.. sort of pressure are welcomed..haaa.. datanglah wahai pressure banyak banyak ye..saya masih lagi mampu tanggung ni....




tekanan ni banyak sangat arah nya datang...haish,,,rasa macam nak gi lombong then tengok lombong..heheh..bukan terjun lombong ye...


tekanan hari ini:


buat kerja OUT of scope kerja sebenar..rasa macam sangat annoying kan??belajar untuk jadi seorang hR kah saya ini??/sudah tentu bukan..


then, terlalu mengikut procedure ke arah kompeni ber ISO, rasa annoying dengan management. all those thing should on my shoulder kah??/sudah tentu tak..


tekanan dengan wanita ber'dua' jawatan. semua tak kena je di mata dia..aish,,,macam nak baling je ngan nasi lemak biar mati kekenyangan.


pastu dengan HOD baru..ye, saya ada HOD baru..sangat berpengalaman dan dedikasi..juga 'memberi hadiah yang sangat banyak buat saya'..(tgn kedada mata pejam..sebab geram)..Dengan pengalaman anda itu adakah diberi hak untuk buli???




Rumusan bebelan di atas :


Actually kan, kite kan, tak suka kan sangat kan kerja kat sini kan..[perluke kan every word??]


mesti ada yang cakap "resign je la tak suka..jangan dipaksa"


memang nak resign pun tapi tunggu masa dan ketika...
















ok..bai...








p/s: entri berbaur emosi dan sedikit keanak anakan.

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...