Wednesday, July 9, 2014

B2B : DIY Pelamin

Selamat petang. Masih lagi dalam mood bride to be. Of course la kan? Lagi beberapa hari nak jadi bride.

As usual, untuk pelamin masih lagi mengekalkan elemen diy. Of cours sebab nak jimat kan. Lagipun setelah aku congak kos keseluruhan antara sewa dan diy, sangat la jimat.

Oleh kerana nak buat sendiri, of course lah design pun kena diy jgak la.





Tara. Ini design aku la. White. Grey and blue of course. Sangat simple. Sebab tujuan utama adalah untuk bergambar je. Bukan nak besanding pun.

Bajet nak istana balqis la sebab ada elemen kaca. Vase berisi air biru. Warna Biru akan dirembat daripada anak buah aku punya nila. Nampak tak tulisan kecik kat bunga tu? 2 bunga kekwa yang akan dibeli kat temple hindu. Hehehehe

Hurm nak cakap pun dah malas. So, doakan pelamin jadi realiti.


Amin

posted from Bloggeroid

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...