Friday, September 12, 2014

Just my 2 cents



Ada teman bertanya "eira, nak tengok album kawin kau. Upload la kat fb" "wei, da pegnen ea? Xtaw pun. Npe tak update status kt fb" ~untuk soalan neh aku rasa tak perlu kot.

Sebab lebih suka privcy aku dan suami aku. Privacy is private. So that aku tak de nk show off. Plus, aku taknak nanti mulut2 jahat mengutuk aku wlpn aku tahu tak semua nak kutuk. Hee. And about pregnan 2 ,certain orang je jaw. Sebab ia masih early stage.

Bnyk masa lagi nk kna lalui. And aku xdoa yg buruk2 tp kita kena beringat jgk. Hee. Last question yg paling lawak "wei. Aku tengok kau mcm tak kawin lg. Selambe je ea kau bg laki kau lepak" yg neh best jwb. ~my husband neh aku pinjam je dr allah. Dan aku kena share dengan yg lain. Tp bukan share bermadu!!watch out. Hahahaha.

Pasal dia nak lepak ke,aku bagi je. Lgpun dia pun nak juga tkar2 pndapat ng geng lepak dia. As long as tak buat benda maksiat aku tak kisah. Lg pula kita xtaw kot la kawan dia ada nak share problem ke.

And yang penting dia tahu yg dia da ad wife. So if kuar pun msti dia ingat sndri nak balik. Hehe. So far my hubi lepak sejam je dah balik.

Well, sape lg menarik? Bini ke kawan2?

So wife2 sekelian, sila gedik and seksi dgn suami anda. Hahahahaha.

posted from Bloggeroid

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...