Stat Counter

Friday, October 10, 2014

Random

Assalaualaikum. Holla. 

By the way memang dah tak layan sangat dah blog. Mood menaip tak pernah nak ada. Idea mencurah curah, tapi malas. Lagipun busy lately. Busy dengan rumah tangga?? oh tidak sama sekali.

After kawin ni, beban makin kurang ada la. Jadi makin malas.. heheh.. Dah tak reti dah nak gua mesin basuh.. huhu.. simboliknya??? laki aku yang kerjakan baju koor semua. Aku tukang lipat je..

Lepas kawin ni, malas nak nak g kerja sudah tak dapat dikawal lagi. Seminggu bulih dikira je berapa kali aku g keje. heheh.. Malas and tak larat. 

Ok bye..


It is random hokay...

No comments:

Pilhan Raya Umum 14 pada 9 hb May 2018

Nak jugak update pasal pilhan raya. Ramai yang tak puas hati why hari rabu. susah nak apply cuti. Tapi malas nak bobey pasal tu, nak shar...