Stat Counter

Friday, October 10, 2014

Random

Assalaualaikum. Holla. 

By the way memang dah tak layan sangat dah blog. Mood menaip tak pernah nak ada. Idea mencurah curah, tapi malas. Lagipun busy lately. Busy dengan rumah tangga?? oh tidak sama sekali.

After kawin ni, beban makin kurang ada la. Jadi makin malas.. heheh.. Dah tak reti dah nak gua mesin basuh.. huhu.. simboliknya??? laki aku yang kerjakan baju koor semua. Aku tukang lipat je..

Lepas kawin ni, malas nak nak g kerja sudah tak dapat dikawal lagi. Seminggu bulih dikira je berapa kali aku g keje. heheh.. Malas and tak larat. 

Ok bye..


It is random hokay...

No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...