Stat Counter

Wednesday, February 29, 2012

Do you want permanently delete all these items?

Walaweh...panjang nye tajok karangan hari ni...lebih kurang 98.09 km..tajuk in english...bijok!!bijok..tu pun puas gugel nk bg mksud yang mdlm..ye la, saya ini tak pandai berkecek orang putis ni...

All these items yang saya nak delete...
#kalau boleh..


1. zaman sekulah
ok..yang ni malu punnye cite..zaman form 4..kena jalan itik dua kali kat assembly sebab sume  budak class tak buat KOMSAS yg cekgu latipah suruh..
eh sialp, bukan semua, ada sorang buat..tu pun lelaki iaitu farid..kembar dia si fahamy tak buat plak..ngeee..
so dengan beratur panjang , kami memulakan perjalanan itik kami mengelilingi assembly fiel..

malu?/oh tidah.. bak kata eiyta "ala, malu sekali je".. so kami teruskan perjalanan..
perasaan?/ok ngaku mulut bising sebijik mcm itik pulang petang...cekgu?//dia senyum saja..lepas tuh, b4 masuk kelas, satu lagi denda is "DECLARATION OF LOVE TO FLAG POST"

masing-masing kena say "tiang bendera, I LOVE YOU". sangat kejam ye..

n tiang bendera beruntung sebab 'dia' insan pertama saya cakap ailebiu..cisss...

ok..malu hanya sekali..remember..

hahah..pastu next week nye, kena denda sekali lagi sebab tak buat homework PENDIDIKAN ISlAM ustazah rahayu...

tehn, semua budak kelas kena..tiada badan berkecuali ye..
malu second round...
"ALAH BISA TEGAL BIASA"

pastU aform 6 kt SMK KAMIL...hahha...nama pon form 6 kan, op kos la kena poyo...senior kot..pepagi beli nasi bungkus kt kedai depan sekulah then makan dalam kelas ramai2 secara jemaah...
pukul 8 cikgu masuk, jamuan tak selesai lagi..
bila dah 4 5 kali macam tu, cikgu marah...repot sama itu mat kosu..arghhh delete...

masa exam geografi, semua tak study...betul tak tipu..eh, tipu cikit..wan ng yik win je study..so dah plan nk tiru la..sekali cikgu yang jaga tu ckit punye garang nak mam****..so tangguhkan je niat nk tiru tu...

so, sume tinggal blank..bila cikgu persan yang both of us blank je answer tu dia pon ugut " sAPE TAK JAWAB SEMUA SOAlAN TAK LEH DAPAT BIASISWA"

cuak...okeh..finally semua fill in the blanks..saya bajet pandai siap mintak additional papers lagi...hahahah..

2.Zaman U

nak delete zaman yang kat perak..betul2 seram bila ingat balik..

masa tu malam..tengah tidur kt hostel..aku katil single..eh, aku plak, saya..ngeee~
tengah syok tidor tu, katil wa gegar der..wa bukak mata la ingat rumet wa buat harem..tapi tak de sape2 pon goyang katil..
takut??nak nangis??well, ini cik oggy la...berani punya[pppui]

pastu pangil rumet "NADDD!!!!!!!!" sekuat hati..tapi dia wt tak taw..tak dengar kot..then terus turun katil lompat katil nadd..peluh dah basah macam acara lompat katak 3km da...

3. praktikal
yang ni kompom nk delete..tak nk cte..sebab tak ingat da...dah delete awal2..

4. nk delete benda buruk in futrure..


#malas nk wat penutup...
bai..

No comments:

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...