Stat Counter

Wednesday, February 29, 2012

10's about me

assalamualaikum...[kudus]


tajuk tak boleh nk blah wei..bajet macam ramai je nk kenal saya..kehkehke[ketawa sopan menutup mulut]


ala, bia la..nama pun belog peribadi selaku untuk tempat sendiri syok...=,= ayt kaf lam ya nga betol..tempias ng mr.selva td..heee....


these bout me 


# suka warna biru


#baru siap jahit cadar baru tepat jam 1 pagi malam tadi


#dulu agk boyish


#skrg da ladies


#ADA MISTA ANIK


#ada moto kapcai kaler biru wat g keje


#suka fesyen tapi bila nak try berfesyen je mesti hati kecil ckp gni "ALAH nEXT TimE lA pakAi gni"


#xsuka bermekap..and brg yg bulih dikategorikan mekap yang ada dlm simpanan skrg ialah "BEDAK bABy johnSON & AVON EYELINER" [tu pom jarang2 pakai]


#suka makan asam pedas, begedil and op kos budu..[lidah kelate]


#sangat saya pada kasut biru..












sekian...

No comments:

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...