Stat Counter

Friday, November 18, 2016

Logo Blog






Hola.. Nak juga update blog walaupunn satu patah perkataan kan .

“oii,, nak taip sikit better tulis twitter la”

Eh.. kesah pulak ak.

Ok semalam aku design logo untuk blog aku. Hehhe.. gajah of course wajib ada untuk jadikan identity.

Dah siap dah design semua, tapi saying nak guna as a logo.

Nak simpan buat Label baju la nanti (konon nk ada brand sendiri )

No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...