Stat Counter

Friday, November 18, 2016

Logo Blog






Hola.. Nak juga update blog walaupunn satu patah perkataan kan .

“oii,, nak taip sikit better tulis twitter la”

Eh.. kesah pulak ak.

Ok semalam aku design logo untuk blog aku. Hehhe.. gajah of course wajib ada untuk jadikan identity.

Dah siap dah design semua, tapi saying nak guna as a logo.

Nak simpan buat Label baju la nanti (konon nk ada brand sendiri )

No comments:

Pilhan Raya Umum 14 pada 9 hb May 2018

Nak jugak update pasal pilhan raya. Ramai yang tak puas hati why hari rabu. susah nak apply cuti. Tapi malas nak bobey pasal tu, nak shar...