Stat Counter

Friday, November 18, 2016

Logo Blog






Hola.. Nak juga update blog walaupunn satu patah perkataan kan .

“oii,, nak taip sikit better tulis twitter la”

Eh.. kesah pulak ak.

Ok semalam aku design logo untuk blog aku. Hehhe.. gajah of course wajib ada untuk jadikan identity.

Dah siap dah design semua, tapi saying nak guna as a logo.

Nak simpan buat Label baju la nanti (konon nk ada brand sendiri )

No comments:

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...