Friday, November 18, 2016

Tutorial : Cara Nak Letak Iklan Nuffnang di Blog

Hye and good morning. Mesti korang nak tahu how to paste Nuffnang nye Iklan kat page kan?/

Memandangkan aku pun baru godek-godek, moh le kita belajar bersama.

p/s : dulu dah letak, tapi sejak belog ni terbiar maka iklan pun erbiar.. ha.. gitttuu


Cari template kt Dashboard

Klik HTML








alamak tak complete lak.. nanti aku edit pulak ye.. publish je dulu


No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...