Stat Counter

Friday, November 18, 2016

Tutorial : Cara Nak Letak Iklan Nuffnang di Blog

Hye and good morning. Mesti korang nak tahu how to paste Nuffnang nye Iklan kat page kan?/

Memandangkan aku pun baru godek-godek, moh le kita belajar bersama.

p/s : dulu dah letak, tapi sejak belog ni terbiar maka iklan pun erbiar.. ha.. gitttuu


Cari template kt Dashboard

Klik HTML








alamak tak complete lak.. nanti aku edit pulak ye.. publish je dulu


No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...