Stat Counter

Thursday, November 17, 2016

Permata Sunti- Rahsia Keindahan Dalaman Wanita

Semalam naik train nak balik rumah, Bersembang la dengan dua orang perempuan. Dah pangkat veteran la kot. Umur dalam 50 lebih. Memang kenal pun sebab naik trenkat stesen yang sama. Pastu dia Tanya la saya dah kawin ke belum sebab muda macam tak kawin lagi. Gaya pun macam ank dara. (perasan kejap. Ok hidung kembang tak kempis-kempis ni)
.
Pastu kitorang ni sembang kosong-kosong la. Cerita fesyen zaman dulu dulu. Kelakar habis. Bergegar train tu kitorang bergelak ketawa. Pastu masuk part wanita la pulak since both of us kan dah kawin. Dan akak tuh pun dah masuk 5 series. So apa lagi, kita yang mudah dan yang macam tak kawin lagi (katanya) tanye la rahsia penjagaan wanita. Ye la, akak tu umur 50’s badan maintain kot.
.
Then dia cakap la “pernah dengar tak orang cakap CANTIK DALAMAN?” of course la pernah dengar kan. Benda clichรฉ je kot. Miahahah. Pastu tanye la dia ape rahsia dalaman tu. Dia cakap la as a wanita yang dah kawin and dah beranak pinak ni yang paling penting kita punya mahkota tu la. Tapi bukan RAMBUT yang macam iklan shampoo tu ok. Miahah.. Sempat lagi tu.
.
Nenek moyang kita dulu mana la ada segala pencuci express macam kita sekrang ni. Semua nya natural. Dia ckp arwah nenek dia dulu bagi petua, guna air rebusan buah PINANG MUDA , DAUN SIREH, MANJAKANI dan segala macam bagai lagi. Take time betul nk bersih part tu. Hahaha. Sebab tu orang tua dulu umur 80 larat lagi nak tanam padi turun sawah nun. Tak macam orang sekrang, umur 50 dah sakit lutut sakit tumit tu semua. Panjang lebar bercerita. Foks sangat dia cerita.
.
Tinggg.. Stesen Puchong Prima. Alamak, dah sampai, tak sempat nak habiskan sembang.
.
Tengah jalan nak balik umah tu, tetiba teringat kat PERMATA SUNTI yang Fera Iskandar kita ni. Pernah ade bace yang dalam #permataSunti ni ada herba-herba yang macam akak tu cerita. Oh, patutlah akak tu cakap aku macam tak kawin lagi. Hahahah.. Penangan permata sunti rupanya. Haaahaa. Thanks kak Intan sebab hasilkan benda super baik ni.



Jom Ketahui rahsia kebaikkan herba yang terkandung dalam GEL PERMATA SUNTI
✔ PINANG MUDA
________________
๐ŸŒน Mencegah pengeluaran darah berlebihan
๐ŸŒน Mengecilkan rahim
๐ŸŒน Mengubati luka pada kulit
✔ DAUN SIREH
______________
๐ŸŒน Menghilangkan bau badan
๐ŸŒน Melancarkan darah
๐ŸŒน Mengatasi masalah keputihan
๐ŸŒน Mengharumkan Miss V / Vagina
๐ŸŒน Menghilangkan rasa gatal pd kemaluan
✔ AKAR SERAPAT , KACIP FATIMAH, MANJAKANI
_______________ ________________ _______________
๐ŸŒน Menegangkan tisu faraj
๐ŸŒน Menegangkan Payudara
๐ŸŒน Menegangkan otot dan sendi
๐ŸŒน Memulihkan luka selepas bersalin
๐ŸŒน Membuang toksin dalam badan
๐ŸŒน Melegakan kekejangan otot rahim dan kelesuan ketika haid
๐ŸŒน Menegang dan mencantikkan kulit yang gelap
✔ TEMU KUNCI
____________
๐ŸŒน Menghilangkan angin dalam badan
๐ŸŒน Menambah stamina dan ghairah ketika bersama
๐ŸŒน Menghaluskan kulit dan sari rapat
PERMATA SUNTI ini memberi anda kesegaran sepanjang hari.Hanya 2 atau 3 titik kesannya amat memuaskan.1001 kebaikkan yang ada dalam herba² semulajadi dan tanpa was² jika menggunakannya.

Betul betul berkesan. Dah guna 4 bulan dah. Sangat membantu . dan of course lah positif kan dia punya feed back.

100ml tu tahan 4 bulan. Sebab #permatasunti ni just guna sedikit sahaja.

So sapa2 nak try boleh la pm ye.

0143336124

Rm 65 sahaja.







No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...