Thursday, March 1, 2012

COMPLETELY UNCOMFORTABLE

wahh..sejak akhir akhir ni saya punya tajuk n\banyak in ENglish..bagus cik oggy..keep it up..tajuk tu sebab "eh pernah tak rase tak selesa ng pakaian you all??"

opss..lupa bagi salam..assalamualaikum[perlu ke salam kat paragraph 2] pape je la..
soalan tadi..jawab lima miniy dari sekarng..bapak lama nk jawab soalan tu..ok. 2 saat..cepat gile...

ok.tak pyh jawab la..senang ckit..hahhahaha..

hari ni, aku nyesal der pakai skirt datng opis...[entry brutal kali ni]

nyesal der..pagi2 bangun tengok skirt tergantung..kemeja dah iron..ish..bagus tu..macam taw je wa mls nk iron hr ni..
so wa pakai je..wa da telek kt depan cermin..memangtak masyuk pom, tapi wa tak kesah..hahah..malas punye pasal..
ok wa engta tak de la org nak tgur..tapi hampe..

"uduh la awak pakai cenggitu" tegur incik anik..

ayok..
nk cover line punye sal, cakap je "laa..tak kan baru taw uduh..memang da lame kot"..
ok wa sentap sbnrnye...

argh...tak kesah la...tgh hari ni balik umah tukar baju..hahahahaha....

No comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...