Stat Counter

Thursday, March 1, 2012

COMPLETELY UNCOMFORTABLE

wahh..sejak akhir akhir ni saya punya tajuk n\banyak in ENglish..bagus cik oggy..keep it up..tajuk tu sebab "eh pernah tak rase tak selesa ng pakaian you all??"

opss..lupa bagi salam..assalamualaikum[perlu ke salam kat paragraph 2] pape je la..
soalan tadi..jawab lima miniy dari sekarng..bapak lama nk jawab soalan tu..ok. 2 saat..cepat gile...

ok.tak pyh jawab la..senang ckit..hahhahaha..

hari ni, aku nyesal der pakai skirt datng opis...[entry brutal kali ni]

nyesal der..pagi2 bangun tengok skirt tergantung..kemeja dah iron..ish..bagus tu..macam taw je wa mls nk iron hr ni..
so wa pakai je..wa da telek kt depan cermin..memangtak masyuk pom, tapi wa tak kesah..hahah..malas punye pasal..
ok wa engta tak de la org nak tgur..tapi hampe..

"uduh la awak pakai cenggitu"

ayok..
nk cover line punye sal, cakap je "laa..tak kan baru taw uduh..memang da lame kot"..
ok wa sentap sbnrnye...

argh...tak kesah la...tgh hari ni balik umah tukar baju..hahahahaha....

No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...