Stat Counter

Tuesday, December 20, 2016

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2017 & Menang Top Up RM100




Tak pernah join contest seumur hidup beblogging ni. Now nak try la.

korang pon boleh cuba tau.

Cara dia dan syarat2.

Ok kita teruskan dengan tajuk utama Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi 2 dengan syarat mudah iaitu: 

http://www.myideakini.com/2016/12/misi-pencarian-bloglist-myideakini-2017.html

1. Segmen ini bermula pada 19.12.2016 sehingga 31.12.2016 

2. Terhad kepada 5 blogger lelaki dan 5 blogger perempuan sahaja 

3. "Copy & Paste" banner diatas dan tuliskan 1 entry di blog anda. 

4. Blogger yang terpilih akan layak menerima top up RM10.00 dari MYiDEAKiNi 

4. Sila tinggalkan backlink artikel entri anda di ruangan komen entri ini berserta dengan jantina seperti format dibawah ini: 

Nama blog: www.blogspot.my

Jantina: Lelaki/ perempuan 

5. Pemilihan 5 blogger terbaik lelaki dan 5 blogger perempuan akan di masukkan terus diruang BLOGLIST LELAKI DAN WANITA berdasarkan pemilihan secara rawak melalui sistem www.random.org 



Mudahkan! Jadi tunggu apa lagi...Moh la join yer :) 

3 comments:

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Assalamualaikum... Terima kasih sudi join Segmen MYiDEAKiNi, sila semak senarai penyertaan yer. Semoga berjaya & Terima kasih :)

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

MG schmidt said...

singgah sini jenguk2 blog dia :)

rajin2 meh la singgah blog baru yg belum siap lagi ni... huhuhu
http://perempuanrongak.blogspot.my/

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...