Stat Counter

Wednesday, March 7, 2012

Maseh belum berkimia..

tu adalah luahan hati saya bekerja disini...

Interior Design Contractor yg pemes emes d key Ell ni belum lagi membuka jiawa kau.. Aku admit that aku memang suke ID..but...................disini belum aku temukan kimia..

memang sgt beza ng QS aku bljr..Post Show, Pre Show??kejadah tu???? aku masih lagi mencari ape yang patut aku buat,,


aku harap sgt dapat kembali ke Construction World aku tu....

#da mula kurang campuran kimia ng ID


n pagi tadi. my dad call..ask me either aku interested tak kerja kat Kelate with his friend yg sangat la kebetulan mencari junior QS.....

aku minat!!ingin di CAPSLOCKkan yang AKU MINAT....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

and this is the right time untuk aku penuhi janji untuk jauh ng budak tu..

tq...


[baca ng perasaan sayu dan syahdu  je]


1 comment:

teh o beng said...

alooo sedey sy baco :'(

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...