Stat Counter

Thursday, March 8, 2012

saya nak tudung bawal


ok...saya nak join this segmen saya nak tudung bawal..
ni first time masuk segemn ni..beforeni tgok je..nk cube try test tengok syok ke tak main benda alah ni..
kalu sesape nk join, om join..ngee...

8 comments:

CikZaitul said...

haip kita dah ada kat blog awak...ngeee...

oh,awak join contest tu ek..hope awak dapat tudung bawal banyak2..pastu bagi saya satu yee...
hehhehehehe

Mrs | Mr. AniK said...

cikzatul...heheh..nanti kalu saya dapat, saya bagi awak satu...

hajidahasmy said...

saya nak jugak~ahaks!

Shima Yahya said...

Good luckkk dalam contest saye nak ikan bawal ni :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluck ya!

Mrs | Mr. AniK said...

hajida sila beli sendiri..huhu

Mrs | Mr. AniK said...

cik shima: ikan bawal sekilo 20 hengget..mahal2...huhuu

Mrs | Mr. AniK said...

fifiey. tQ~

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...