Stat Counter

Tuesday, April 17, 2012

Photoshoot and Brand Pakaian

Salam..Eira di sini...

Merujuk kepada tajuk di atas, hari ini saya akan membincangkan tentang gegirls-gegirls (ramai betul tu,,,dah la kata ganda, siap ada S lagi) yang menjadikan diri mereka model untuk diri sendiri..

Ish tak best nya taip entry skema..ok tukar format..


Ehem ehem ehem...

kisahnya macam ni..perasan tak sekarang ni kalu mereka amik gambar the posted kat blog atau facebook, kat bawak gambarto mesti dok tulis brand baju, kasut, tudung, seluar, skirt (pakaian) mereka.. sometimes siap dengan harga sekali..

erm, pentingkah semua tu...nak cakap mereka ini mewah kah bulih pakai barang-barang branded ni...
contohnya macam ni....


eh, jangan takut, contoh takdekena mengena ngan yang hidup atau meninggal dunia...


shawl by hijiba
innershawl by hijiba
blouse by gucca
skirt by topkedai
shoes by jinni thuu
p/s: sila abaikan beritni sepiah tu..

jenama nak yang best je kan..tak letak pulak kalu beli kat pasar malam..kalau nak show off sangat, letak je beli kat bundel pon...orang tak kesah...kalu kita nk berfesyen ni, tak semestinya kita kena pakai yang branded je, asal panday mix and match dan berani, mesti cun punya..yang penting is cara kita bawak diri..

ade tak yang berani macam I ni agak-agak~..

inner tudung by bazar kat UiTM
shawl by pasar pagi puchong prima
cardigan by jusco sale 50 % harga asal RM 20..(kira sendiri la)
tshirt by pasar malam wakaf che yeh
jeans by LOIS less 70% kt kB mall (harga asal RM89.90 : incik anik ckp brand org tua)
selipar by pinjam hak kembar..

bila dijumlahkan, tak sampai 69 hengget je..jimat..

(haruslah...memang xcantik pom pesen aku tu..bhahahahah)


ok..apabila baca habis entry ni, sebenrnya takde pape pun aku nak cakap..orang kata entry tanpa content..hahahhaha....

ok bye..

No comments:

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...