Stat Counter

Wednesday, October 5, 2011

dissertation or thesis

assalamualaikum wbt (n_n)

ok..dah lama da tak up entry. dah bersawang da pon belog neh..tetibe rajin lak malam ni jejari separa runcing bersegi ni nak taip entry..ok...saya paham saya mmg cool..[e,,xde kna mngena]

ok finished intry [xpyh la nk intro pjg mcm wt tesis chpter 1] hehhee

*sigh*

york..tak taw la ntry ni kena kutuk o tak..aku nak cite jugak sal aku nye dessertation.
td lect gtaw kena submit week ninth iaitu sebulan dar sekarang..aku baru wat chapter 3..ala chill la..baru week 4 now..hahha..
ok, weekend neh nk ke Melaka utk proceed aku nye methodolgy..FACE TO FACE interview ng kontraktor..cuak??langsung tak sebab aku budak palim hebat di angkasa raya ini.. (yuxxx)

h..mcm dah lari tjuk je??

mmg pon,,tetiba trasa mls lak nk cte sal tuh...penim saja..
ok la..nak cite sal makanan la..ok tadi g beli laksam.. 1bungkus RM3..bapak mahal...opss, laksam mahal..tapi beli je sebab da 354 saat dah aku ngidam nak makan tuh. naty bby cacing dalm perut k kempunan..hhehe..

ok bbalik pd laksam tadi, aku sgt xpuas ati sbb x worth ng duit aku..no VALUE foR mOney..hehhe..ckit dan mahal..kalu bnyk xpe gk, ni tak celah gigi je...

so, aku as a QS student dan mantan laksam bisneswumen wat la bill of qtty of the laksam...

tepung beras = RM 1.60/plastk
1 plastik dapat 30 batang laksam...
1kg ikan direbus= RM10
santan= RM3 [da bg hrga siling da tu]
miscllenous= Rm3
Total= RM17.60

modal 17.60...cuba darab RM3 x 30 laksam= ?????untung berlipat kali ganda tuh...aku nak jual laksam..ok..


terima kasih sudi baca entri merapu (N_N)

4 comments:

teh o beng said...

anik ni women ko.?
refer to mantan bsnswomen...hurmmm.. :P

aNiK ApIx pEm fiR said...

hahha..mantan tuh bini dia lah..

teh o beng said...

haha werkk..genya la :P

aNiK ApIx pEm fiR said...

luga kah???huhu

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...