Stat Counter

Friday, October 28, 2011

mimpi malam hari itu sangat indah -..-

assalamualaikum..
wah2 pagi2 cenggini nk update entry jugak..bajet cool la nk sleep bg present entry huduh..heheh..

watever,,ini mimpi yang I hope akan jadi kenyataan...


wa harap sangat der, bangun jeg pagi esok thesis wa da siap..tinggal nak kena submit je..da tepu gile da wa nak tulih dalam tesis... dah la bahasa omputih.. adow, da berpuluh tahun blajar omputih tu, tak jugak pandai wa bertulis ..[ B.Melayu pom wa tunggang langgang :)]

oh kengkawan tulum la doakan mimpi wa jd kenyataan.. wa tak mintak mimpi lain beb, nk mimpi ni je....

waa mau nanges..o ade sape2 nak volunteer wa buat analisis??

okeh, wa mao tido secepat mungkin..mahu bangun pagi esok thesis wa da siap..uuhuhuh



okeh..wa nk sleep..nak mimpi..doakan mimpi ni..xmo mimpi lain..gatiii..huhu..nk mimpi underage je -..-


NIGHT~

by Eira

5 comments:

teh o beng said...

hahahahahhahaha...hope ur dream will come true..

Cik Suriz said...

wahhh kongsi belog ke?? hee

cik wanie Lovela (CWL) said...

comei katun nie

My- said...

ira:nak share mimpi blh tak????
heeee...aku pon arap my tesis siap jilid dah(mimpi je lah)

ENNA MARDIAH said...

da smpai da... wing2...

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...