Stat Counter

Monday, October 10, 2011

sambil menyelam minum air tapi jangan banyak2 nanti lemas...


assalamualaikum....
caution!!!!this entry full wif the picture...sowi kalu berat nk loading :)

istighfar dalam hati sebab baca tajuk dia tas sangat panjang, [ntah2 tajuk je gempak]..ok, hr ni CIK OGGY (share wif mista anik) nak share sikit tentang cik oggy g melaka.

mulanya g melaka sebab nak buat face to face interview ng MYA HITEC sdn.bhd selaku kontraktor yang buat Fast Track Wall iaitu mould wall made from steel and combination with plastic. this is new technology in IBS.

cik oggy g sana ng kawan cik oggy zeera...naik bas kat seksyen 17 s.alam..



naik bas dalam kul 9.00 camtu la..weh, cik oggy ini jakun tak pernah sampai melaka..tak tidur pun..hehhe..eksaited kemain ni..huhuhu :P

around 11 lebih sampai kat Melaka Central...makcik da ada..tapi before nak ke tempat makcik cik oggy, sempat gk si zeera tu snap cik oggy [kunun candid, pdhl da plan]

gambar dia atas mnunjukkan cik ogy yang cumil (n_n)

lepas tuh kami pun g la mencari tempat untuk menginterbiu pak kontraltor. tapi before tuh, kita makan dulu...
taraaaaaaaaaaaaaaa....
mee yg mbuatkan cik oggy ke toilet 198.790 kali

lepas makan g kat contractor company tu..cik oggy yang maha rajin lagi istiqamah ini pun menginterbiu lah di kalangan mereka itu...
ada pic jgk mnunjukkan kesungguhan cik oggy menginterbiu..

gambar mnunjukkan cik oggy menemubual cik izzamorni


ok..cik oggy amik sume masa dari kul 3 smpai kul 5 petang. ok, mereka pun nak balik.dan cik oggy dapat suma data yang cik oggy nk. tinggal nak kena wat anlisis je..yess...lompat keriangan seperti bulih eskrem mesia..hehehhe..

lepas tuh, kami nak balik dah..hehehhe..sempat lagi cik oggy posim maut menanti..

pic ini nak tunjuk kasut baru cik oggy :)

lepas tuh balik umah my aunt d kampung bukit pulau...



then kami rehat la...esok dah nak balik...

pagi esoknya..sementara menunggu mkcik cik oggy balik kul 12, cik oggy dok depan umah mengambil oxygen pagi [puiih, ayat bajet sains]..dengan tak mandi nak juga kami menggedix with camera ")

muka tak mandi...cumil jugak wlopon taik mata beketul di bulu mata bak rumput kena racun[mista anik ckp :@]



ni cik oggy kejor beca sbb xmo berenti amik I

pose bajet mudel kete api

a famosa..

ng zeera..mkcik I amikkan pic ni..


eksaited nk naik Cruse


sy la kapten..heheh

ok..lepas dah penat brjalan tuh, tibalah masa untuk balik..ceh bas kul 4.30..lambat2...cik oggy penat...

seorang intelek sentiasa berfikir walaupun semasa tidur

ni untuk MISTA ANIK

for my mOM


for future mom in law..waaahhh baik nye ai..

ekceli cik oggy mls dah nak taip..entry ni di up bertujuan untuk menimbulkan kedengkian pada cik TEH FATIHAH
..


hope cik teh tersenyum ye..for My Anik a.ka. teh's cuk...hehhe..muauahhaa..
ada nilai gedix d ctu...


6 comments:

teh o beng said...

ye saye tersenyum nih..budop kuyaaa di dunia la..huh :P

aNiK ApIx pEm fiR said...

hahah..saya paham andai kamu jeles.

teh o beng said...

werkk..dop jeles pom eh !

aNiK ApIx pEm fiR said...

musti jeles !

a u n i said...

nak gedik komen jugok ehh.....hehehee.....oit cik OGGYYY..bukan main lg yer bergaya..biru tuh kasut..like

Mrs | Mr. AniK said...

i kan meme cumil :]

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...