Monday, October 10, 2011

kena sound...



gambar atsa tuh cik oggy dapat warning from pegawai Pembangunan pelajar kolej cik oggy sebab cik oggy parking "pORCHE" cik oggy kt parking kete dia..hahhaha..

tetiba, bila cik oggy turun kena panggil kat PPP tuh,,

PPP : student kolej ni ke??
cik oggy : errr..um tak. datang melawat kawan..[cik oggy buhun sunat tkut kna tindakana :(]
PPP : Ok. lain kali jangan parking kt tmpt PPP tw..susah lak saya nak park...
cik oggy : ok puan [muka innocent]
PPP : nk g tgok bola ke???
sebab cik oggy pakai jersi malaysia Incik Anik bg..hehhe
cik oggy : eh tak la.. nak balik..(kunun)

lepas tuh PPP blah gitu je..time kaseh wahai PPP bg warning :)

cik oggy malu!!!!!!!!!ramai org tengok tadi..
sigh~~~~~

2 comments:

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...