Stat Counter

Monday, October 10, 2011

kena sound...



gambar atsa tuh cik oggy dapat warning from pegawai Pembangunan pelajar kolej cik oggy sebab cik oggy parking "pORCHE" cik oggy kt parking kete dia..hahhaha..

tetiba, bila cik oggy turun kena panggil kat PPP tuh,,

PPP : student kolej ni ke??
cik oggy : errr..um tak. datang melawat kawan..[cik oggy buhun sunat tkut kna tindakana :(]
PPP : Ok. lain kali jangan parking kt tmpt PPP tw..susah lak saya nak park...
cik oggy : ok puan [muka innocent]
PPP : nk g tgok bola ke???
sebab cik oggy pakai jersi malaysia hehhe
cik oggy : eh tak la.. nak balik..(kunun)

lepas tuh PPP blah gitu je..time kaseh wahai PPP bg warning :)

cik oggy malu!!!!!!!!!ramai org tengok tadi..
sigh~~~~~

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...