Stat Counter

Saturday, October 7, 2017

Weekend Getaway

Hari ni plan nak g PD. Semalam try contact a few Homestay . Not so good la, full.

Luckily around 6,30pm yesterday try call satu ni and got 1 homestay. Alhamdulillah

1st tu ingat tak nak bermalam. Ingat nak balik hari je tapi my twin nakfollow dengan baby lagi so i decided to sewa homestay.


So ni owner tu hantar gambar. Aku tak sampai lagi, so takleh nak review.

Lepas ni la kita review ye.

 

No comments:

Pilhan Raya Umum 14 pada 9 hb May 2018

Nak jugak update pasal pilhan raya. Ramai yang tak puas hati why hari rabu. susah nak apply cuti. Tapi malas nak bobey pasal tu, nak shar...