Stat Counter

Friday, May 11, 2012

Aduan Rakyat Bukan TV3


"Hello, May I speak to Mr. Karam di Lautan Duka? I nak buat aduan sikit pasal I punya tempat keja maaa.."

 

Hahaha..tak boleh belah la kawan saya sorang ni..
Alkisah nya begini.. my friend during my degree kat Shah Alam tu called la..saje nak gitaw pasal kat tempat keje dia.
As long as kitorang ni masih lagi 'segar dari ladang' dalam arena kerja-kerja ni..hhahahaha..

 

Kesahnye begini..(sila dongak ke langit macam nak flashback dalam tibi tu)..

 

Dia cakap dsenior tempat dia keje tu macam jeles dengan dia sebab my fren tu Degree Holder and mendapat sikit….ingat tu,,,sikit.SIKIT perhatian from Big Boss. Memain tuu..Big boss tu..

 

Pastu nak dijadikan cerita all the things yang my friend buat nesti dipandang salah even sudah memang betul..huii..naseb la kau Kak Bedah dapt senior cam tu..aku dapat baikkkkkkkkkkkkkkkkkk punya senior bebeh..

 

Persamaan kami ialah lampi atau dalam erti kat sebenar LAMBAT PICK-UP and PELUPA..haha..memang sesuai la kan kita ni kawan ye nyah???(bace sambil tangan macam sotong dan bersuara kepit)..

 

Eh chuppp!!!Dia pun jakun mesin Photostat jugak macam I???hahahahhahaa..

 

Bulih pulak di cerita kena perli kat makcik cleaner sebab tak pandai nak fax..hahhahahahahha…Wat der…………

 

Tak pe, nanti pandai la tu..apa guna 1st class degree kau tu nyah..

 

[Cik Eira jangan gelak..Behave..Anda pun tak reti jugak ok!!]

 


 

Ok..nasehat untuk my friend is SABAW JE LEW..

 

p/s: ekceli saya pun tak taw nak cakap pe..

No comments:

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...