Stat Counter

Saturday, May 19, 2012

ENF Magazine Free..Sape nak sila emel Adresss!!!

enf_magazine_issue_7__low_res.xml


wah..saya baru jumpa satu magazine baru..ekceli baru for me la..orang lain dah patratustigaploh kali khatam dah...

th edition baru la aku tahu kewujudan mag ni..wat the jakun....

kelebihan mag ni ilah:

free..tak payah beli..haaa???betul ke cik timah free??aku pun nak jugak la nambelas bijik..hehehhehe

hamboi kau, benda pree nak aje..

ye la dah pre..

hahaha..memang free pon..bace online..hahahahha......

anyway this mag provide to you lot of info for the fashion, artiste and ME..hahahhaah...

wat the POYO...


cekedaut..

eh...

cekdaud..

eh..cekdaud tu jiran aku...

ok..babaiii...

maaf macam selenga aje yep..hhehehe

6 comments:

CikZaitul said...

oh...free bace eh..
cekedaud...
cekik kang baru tau..
hehehhehhe...
jum singgah kt tpt sy lak..:))
http://ceriazaitul.blogspot.com/2012/05/membebel-rebel.html

O CIKTEDDY said...

heh.mjalah ape ni?kih3

lelamaisara said...

hai..datang jenggah sini..:)

Arina Shamsul said...

hihihi..wah barang free..ini sudah bagus..
tapi majalah tu macam tak menarik minat akk la pulak dik..haaha.

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.
Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...