Saturday, May 19, 2012

ENF Magazine Free..Sape nak sila emel Adresss!!!

enf_magazine_issue_7__low_res.xml


wah..saya baru jumpa satu magazine baru..ekceli baru for me la..orang lain dah patratustigaploh kali khatam dah...

th edition baru la aku tahu kewujudan mag ni..wat the jakun....

kelebihan mag ni ilah:

free..tak payah beli..haaa???betul ke cik timah free??aku pun nak jugak la nambelas bijik..hehehhehe

hamboi kau, benda pree nak aje..

ye la dah pre..

hahaha..memang free pon..bace online..hahahahha......

anyway this mag provide to you lot of info for the fashion, artiste and ME..hahahhaah...

wat the POYO...


cekedaut..

eh...

cekdaud..

eh..cekdaud tu jiran aku...

ok..babaiii...

maaf macam selenga aje yep..hhehehe

8 comments:

CikZaitul said...

oh...free bace eh..
cekedaud...
cekik kang baru tau..
hehehhehhe...
jum singgah kt tpt sy lak..:))
http://ceriazaitul.blogspot.com/2012/05/membebel-rebel.html

Mrs | Mr. AniK said...

ok..bebeh..ngee~

O CIKTEDDY said...

heh.mjalah ape ni?kih3

Mrs | Mr. AniK said...

ntah..tetibe je jumpa..hahahhaha

lelamaisara said...

hai..datang jenggah sini..:)

Arina Shamsul said...

hihihi..wah barang free..ini sudah bagus..
tapi majalah tu macam tak menarik minat akk la pulak dik..haaha.

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.
Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...