Stat Counter

Saturday, May 26, 2012

Online Magazine

merujuk perkara tajuk dia tas..ceh dah macam official letter pulak dah..

perasan tak yang sejak kebelakangan ni, suka diri ini baca online magazine dan dipostkan kat blog..

bukan apa, saya ni orang yang kemut, ..atau lebih dikenali lagi dengan gelaran kedekut..hehheheheh,,,,


hurmm..
hari ini bersamaan hari sabtu, saya nak share satu lagi magzine yang menarik memang da bom iaitu ETERNITY..

hahahahah..

yang best nya, cover girl pulak blogger pemes emes FATIN LIYANA..seorang bakal doktor lagi cantik menawan macam saya....WAKLU Eira..!!!

yes,,,saya memang cantik pun...so???



http://www.mediaglam.com/majalah/jun2012/




jom layan mag ni di hari weekend yang bahagia ini...

tQ..
hehehhe


2 comments:

teh o beng said...

special for u guys :)

http://tehfatihah.blogspot.com/2012/05/selamat-bertunang.html

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...