Stat Counter

Wednesday, May 23, 2012

Anda semua mangsa BW saya hari ini...

heheh..hari ni tak de claim nak kena buat., Maybe semua sub-cont penat nak rehat kejap kot..
so, since dah tak de benda nak buat, moh le kita blogwalking....


ingin diingatkan, saya bw adalah secara rawak..dan setiap sy bw, op kos saya akan follow..


http://www.lyssasecret.com/...[tapi aku mengalami masalah untuk follow]


yang ni bloger emes ames..tapi saya baru je jumpa blog dia...heheh..menarik jugak blog budak kecik ni..and DIA SANGAT la pemes..hehheh..gile kentang..follower dia 50k kot..mak aih..hehhehe


http://makcikmulutbecok.blogspot.com yang ni cik aminah..aku jumpa blog ni mase jalan2 kat google...aku main taip je..hahha..aggak menarik ..sanatai habes..




http://permaisurimon.blogspot.com/ ni datin!!bukan bini dato,,tapi dia jangop macam datin..hehe.sangat berani beliau ini berfesyen...


http://loveesparadise.blogspot.com/
 yang ni jumpe kat komen yuyu zulaikha..hehhe,,






ANDA MANGSA BW SAYA HARI INI..SEKIAN..


p/s: entry terajin tapi xde isi,,,sekian..

4 comments:

Mimieesyeerro said...

hewhew . ooooo.. skodeng yee . hehe . btw, tengs syg .nnt skodeng lagii ~
:P

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.
sitiaminahismail said...

nahahah! thanks sebab jadikan saya mangsa awak! loikeee banyak2 :)

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...