Thursday, May 24, 2012

# Convo : Her!!

olla...walaupun da lebih dua minggu I konvo, maseh belu,m sempat detetaskan entri peraman ini..

well, I konvo 13th May 2012 lepas kat Dewan Agong Tuanku Canselori (DATC) kt UiTM Shah Alam..

Anyway, this my first time here even I da dua tahun kat sana.. Biasalah kan, I ini budak budak yang tergolong dalam golongan yang baik...

Stopppppp!!!!!!

kenapa tetiba nak ber'I' ni eira????

hahha..entah..gedik sikit hari ni..


ok..I konvo for the Bach. Deg. in Quantity Surveying (Hons)..Sama ngan itu Mista Anik..hehehh..

FYI!!! anik pun g my konvo that day...My mom and dad too....

tapi tak best sanagt my konvo cuz time nak amik gambar tu tak sempat sebab istiadat tuh lambat habis... 

watderokiskuking LOL!!!
my mom and dad
 my mom and dad masa tunggu nak masuk dewan..wah,,sungguh ohsem my dad terr..hehehheh

me n shanaa amirah...
this is my shanaa..she owes wif me even in the blues or black...

pekejadahnye maksud kau ni eira????

pija....
 ni pija...dia suka merah..gaya shanaa amik gambar macam nak tunjukkan aku ni kerdill cett!!!!!!!

me, pija and filzah ~classmate

ni masa beratur nak masuk dalam dewan..filzah lambat dan dia menyalahkan shawl beliau yang tak membantu hari itu....

yana and me..she's not Qs but EM....

yana ni tak sama kos ngan saya.. kami kenal masa kat UiTM perak bila saya dan dia di bawah satu prohram KUMPULAN INOVATIF DAN KREATIF [i'm the Precident]hhahhahha!! well..wakil UiTM Perak ke peringkat UiTM Malaysia..


dalam dewan

ops..lupa...dalam dewan saya sendiri jauh dari teman-teman sebab..............saya kena tahan sebab saya tak pakai heel sebab saya tak reti sebab saya takut jatuh..

dussshhhh!!!nak bagi bape sebab???


ni masa dah after konvo dah..nak kena g hantar jubah..

saya yang cantek,,saya yang manis,,saya yang manja....hahahhaah






DATC
lepas makan..kenyang..pastu balik..hehehheh..


moral of the story is











 no moral!!hahahhahh

3 comments:

teh o beng said...

tahniah awop!! juruh napok paka jubah terrr...

teh o beng said...

ececey...semoga jadi seorang bini yg bejuruh dey..

Mrs | Mr. AniK said...
This comment has been removed by the author.

Stress Dengan Umah Sewa

Salam. Aku sekarang sangat stress dengan owner umah sewa aku. Kronologi. Year 2014 Aku masuk umah tu dan agreed nk sewakan dengan har...