Stat Counter

Friday, May 18, 2012


Pergh!!!!! tajuk da tak menahan..Nak bagi headline baeeeeeeeeeeeeeekkkkkk punye*Dafi* bak kata Syuib Sepah..ngeeee….

Dulu dah pernah dah buat tajuk pasal pre wedding bagai ni..hahhah..tapi tak de la obvious gile nak all out cerita sal ni…

Ekceli, lately ramai sangat yang buat photoshoot pre-wedding.. Entah amalam adat mana entah diikiut nye.. [maunye aku kena attack ngan bebudak photog ni]..

Ekceli, aku saje nak share picture anak buah aku ni je..melalut tajuk tak de kaitan dengan gambar..

3 comments:

cik wanie Lovela (CWL) said...

co comey

BlueiceButterfly said...

~alala..cute..cam nak melamar ja :)

Mrs | Mr. AniK said...

Blueice~ cute pon mcm sy jugak...bhahahaha

Cara Nak Jadi Stalker

Aku buat tajuk tu sebagai keyword senang orang nak sampai kat belog aku. :P Sebenarnya aku nak cerita tentang stalker. Stalke...