Stat Counter

Friday, May 18, 2012


Pergh!!!!! tajuk da tak menahan..Nak bagi headline baeeeeeeeeeeeeeekkkkkk punye*Dafi* bak kata Syuib Sepah..ngeeee….

Dulu dah pernah dah buat tajuk pasal pre wedding bagai ni..hahhah..tapi tak de la obvious gile nak all out cerita sal ni…

Ekceli, lately ramai sangat yang buat photoshoot pre-wedding.. Entah amalam adat mana entah diikiut nye.. [maunye aku kena attack ngan bebudak photog ni]..

Ekceli, aku saje nak share picture anak buah aku ni je..melalut tajuk tak de kaitan dengan gambar..

3 comments:

cik wanie Lovela (CWL) said...

co comey

BlueiceButterfly said...

~alala..cute..cam nak melamar ja :)

Mrs | Mr. AniK said...

Blueice~ cute pon mcm sy jugak...bhahahaha

Agihan Perbelanjaan dari Gaji-Pengurusan Kewangan

Assalamualaikum. wbt. Dah agak lama aku tak updat blog. Bukan la busy, tapi lebih kepada malas. Aku taip2 pastu buang dalam draft. hehe...